fbpx

Nova godina samo što nije pokucala na naša vrata. Sa velikim očekivanjima odbrojavamo dane kada ćemo ući u 2021. godinu. Ukoliko ste od onih koji ne veruju u prazničnu čaroliju, mi smo tu da vas razuverimo, jer magija počinje da deluje kad prvi Jumbo ukras pronađe svoje mesto u vašem domu.

Klikni i saznaj šta se krije u našem prazničnom lifletu!

Šta je ono čega se prvo setite kada se pomene praznično ukrašavanje doma? Sigurno da je to-  jelka! Naša Jumbo jelka dolazi u različitim veličinama, idealna da se prilagodi svakom prostoru, a u zavisnosti od vaših želja, možete birati zelenu ili snežno belu jelku. Ukrašavanje može da počne! Neke porodice uživaju u ukrasima svih boja, dok se druge  opredeljuju isključivo za jednu ili dve boje. Za  koji god način ukrašavanja se odlučite, u Jumbo radnjama možete pronaći širok izbor dekorativnih ukrasa.

Ono što svaku jelku čini “zvezdom svih praznika” jeste vrh, ali ono čemu se posebno radujemo jesu pokloni ispod jelke, za celu porodicu. Ukoliko vaši nestrpljivi mališani požele da otvore poklone pre novogodišnje noći, tu su figure irvasa i Deda Mraza, kao čuvari koje možete smestiti pored paketića i predložiti deci da se, umesto otvaranja poklona pre vremena, radije igraju sa Deda Mrazom i njegovim saputnikom.

Zašto se zaustaviti samo na ukrašavanju jelke? Ukrasite i ostatak enterijera. Naš savet je da se usmerite na kućne elemente poput stola i polica. Izaberite jedan od prazničnih stolnjaka sa motivima Deda Mraza ili zvezdica i u vašu omiljenu vazu dodajte ukrasne cvetove i grane sa crvenim i zlatnim šljokicama. Ivice polica ukrasite girlandama, koje će se savršeno uklopiti sa vašim omiljenim Jumbo figurama. Ono što će dodatno doprineti atmosferi jeste providna staklena činija u koju ćete staviti svetleće lampice i sitne ukrase, kao i ukrasni Sneško Belić jastučići na nameštaju.

Dopustite sebi da budete kreativni, sa prazničnim ukrašavanjem ne možete pogrešiti!

Kada je dekoracija u pitanju, često se zaboravi na kuhinju, ali ove godine ne mora da bude tako. Tanjire i šolje koje koristite svaki dan zamenite onim sa prazničnim motivima, a kolačiće koje ste pripremili možete staviti u posebnu posudu u obliku poklona, da slatko bude još slađe.

Srećnu Novu godinu i božićne praznike želi vam vaš Jumbo! Puno osmeha, novih uspomena i lepih trenutaka s najmilijima je ono što vam priželjkujemo u 2021. godini