fbpx

Od samog početka vanrednog stanja u Republici Srbiji zdravstvena zaštita kupaca i zaposlenih dodatno je pooštrena. U skladu sa instrukcijama nadležnih institucija u Super Veru i Jumbu odgovorno se pristupa svim merama prevencije, zaštite i održavanja higijene, koje se sprovode na visokom nivou. 

Kupcima su na raspolaganju dezificijensi na svim odeljenjima u marketu koje mogu koristiti tokom boravka u Super Vero i Jumbo prodajnim objektima.

Sva kolica redovno se dezinfikuju.

U marketima se kupci, putem razglasa, često podsećaju  da je po najnovijoj  uredbi Vlade Republike Srbije obavezno nošenje zaštitnih maski.

Posebna pažnja obraća se na dozvoljen broj osoba u objektu spram kvadrature, kao i na poštovanje preporučenog odstojanja među kupcima. Na podu ispred svih kasa i odeljenja na kojima se čeka jasno su obeležena mesta za stajanje na razmacima od 2 metra.  

Tokom boravka na radnom mestu zaposleni su zaštićeni higijenskim maskama i rukavicama. Sve kase opremljene su providnim pregradama od pleksiglasa koje daju dodatnu zaštitu kako kupcima, tako i kasirima.