fbpx

U Novi Sad, 23. decembra stiže najveći Super Vero i Jumbo hipermarket u regiji. Prodajni prostor veći 10.000 metara kvadratnih otvoriće se na uglu Partizanske i Industrijske ulice.

Jumbo je mesto gde možete obradovati sebe i druge jer u njemu možete pronaći sve za porodicu i dom.  Proizvodi za organizaciju najrazličitijih proslava od salveta, zabavnih slamčica i tanjirića preko pinjata, rekvizita za devojačke večeri do dekorativnih elementa za ulepšavanje proslave mogu se naći u svim stilovima. U ponudi su čak i ukrasi za stolove na svadbama.

Za prilike kada se ide u goste u prodavnici se mogu naći pokloni za sve uzraste i namene. Od proslava za bebe do rođendana i slava. Novogodišnji pokloni privlače i mlade i stare, a za taj praznik u prodavnici postoji toliko veliki i raznovrstan izbor dekoracije da svačiji dom može bez muke da se pretvori u neku od scena iz holivudskih filmova za Novu godinu.

Prodavnica je prepoznatljiva po širokoj paleti igračaka za bebe od prvog dana, decu i tinejdžere. Dakle tu su i glodalice i pametne igre, pa i pecaroški štapovi.  Deo Jumbo sveta su maskote i rekviziti za maskembale i karnevale, ali i igračke za kućne ljubimce.

Macama i kucama u marketu se može naći i odeća, hrana – sve što je potrebno.

Jumbo radnje su bogate opremom za automobile i bicikle, ali i za mobilne telefone i kompjutere.

Mnogi su naučili da kada je potrebno da se osveži kuća, adresa za nabavku je Jumbo, naročito sa promenom sezone. Najrazličitije nijanse, dekoracija, jastuka i zavesa, zatim ogledala i lampe u više modela pristaju uz svačiji stil. Tu su i sitnice, ali i krupni elementi za kuhinju – tu je sve osim namirnica.

Namirnice su u Super Veru i to više od 20.000 proizvoda od čega je više od 600 grčkih! Proizvodi za dom su dostupni čak i za one koji iz hobija vole sami da ih prave. Tako oni koji žele da ukrase zidove sopstvenom umetnošću u Jumbu mogu nabaviti štafelaj i najrazličitiji slikarski alat. Oprema za hobi je i inače vrlo šarenolika, te se na rafovima mogu pronaći platno, nalepnice, lepak.

U sklopu hipermarketa postoji Bistro, kafić i restoran gde kupci mogu da se odmore tokom kupovine uz veliki izbor napitaka, kolača i peciva ili sveže pripremljenih gotovih obroka.

Parking je obezbeđen, pa za dolazak u Jumbo nema razloga za oklevanje!