fbpx

To što su zbog pandemije zabranjena okupljanja ne znači da vaš poseban dan ne može biti stvarno poseban. Možete ga proslaviti kod kuće, u krugu porodice, a atmosfera dečijeg rođendana ili vašeg venčanja će biti svečana, radosna i nezaboravna.

 

Potrudili ste se da hrana za slavlje bude neuobičajena, a takvi mogu biti i papirni tanjiri i čaše – tufnasti ili sa motivom jednoroga. On je i na party duvalicama, salvetama, kapama, papirnim maramicama, zastavicama, mušemama, čak i na plastičnom priboru. Slatki roze jednorog je simbol da je na proslavi moguće da se dese razna čuda.

Zlatne, providne ili balone duginih boja možete staviti ispred vrata slavljenika ali i ih zakačiti na vrata komšija, da podelite radost. Zlatna boja je veoma bitna – dodaje posebnost glamuroznom trenutku. Zato izaberite i party kutije sa zlatnim zvezdicama, zlatne tufne na konfetama ili podmetače za tortu.

Porodica i prijatelji mogu da vam pošalju unapred snimljene video poruke ili da tokom proslave budu online sa vama, a slavljenik da im se javi sa šarenom kartonskom kapom na glavi. Neka čestitanja i smeh krenu! Možete iste kape poslati svim učesnicima u razgovoru.

 

Ne dozvolite da bilo čiji rođendan prođe bez duvanja svećica! Možete birati brojeve ili spiralne. Postavite rođendanski baner u dvorištu ili na zidu, doprineće da dan rođenja bude pravi nezaboravni šou. Rođendan je, pre svega, fokusiran na osećanja a dekoracije će ga obojiti u dan za pamćenje. U pomoć će stići šarene konfete, duvalice, girlande, vatrometi i zastavice.

Heroji i heroine su obavezan deo dečijeg partija, tako da je Spajdermen stigao i u slavljenički program (uvijte nečiji poklon u papir sa njegovim likom). Radost donose i maske, gumeni baloni kao i oni od sapunice. ukrasne kugle i rajfovi. Mali fudbaleri će za glavni motiv birati fudbalsku loptu, male princeze Dizni junake. Fudbalska lopta na plavoj podlozi se našla i na pozivnicama, poklon kesama, na posudama za grickalice.

Pošto dolazi proleće slavlje možete organizovati i napolju – u dvorištu, u parku, na pikniku. Uz poštovanje mera, jer je bezbednost porodice i okoline i dalje najvažnija, konfete i vesele čaše u prirodi i na suncu mogu imati dodatni sjaj.

Posebnu čar darivanja čine pinjate – čuvari poklona čije razbijanje se može prenositi uživo preko TikToka. Pinjate su raznobojne figure od papira koje se sa bezbedne distance udaraju dok ne puknu a i iz njih izleti mnoštvo finih poklončića. Izaberite oblik koji se vama najviše sviđa – to mogu biti magarac, šarena zvezda, uskršnje jaje, piratski kovčeg ili jednorog.

Ove ideje važe i za proslavu veridbe, venčanja ili dolaska prinove. Njih će ulepšati čestitke, baloni, trake, girlande i tijare.

Pinjatu okacite i pokusajte razbiti stapom. Mozete pokusati iz 2-3 puta pa stap prepustiti nekom drugom. Dok jedna osoba udara pinjatu ostale su na BEZBEDNOJ UDALJENOSTI. Kada razbijete pinjatu iz nje izlete slatkisi, sarene trakice, igrackice i sta vec stavite unutra!

U duhu izazova na tik toku, live prenos, izazov to je ono sto  je sada klincima zanimlijivo.