fbpx

Leto je pravo doba za uživanje i avanture. Možete otputovati na more ili planinu ili ostati kod kuće, svejedno je, važno je da svaki dan maksimalno iskoristite.

Na primer, da organizujete piknike u okolini vašeg mesta, na proplanku ili u parku. Sezona svežeg voća i povrća je u punom jeku pa nećete morati dugo da pripremate hranu. Kod nas možete naći posude za obroke, prostirke, frižidere i salvete koji će vam biti odlični saveznici za piknike.


Za uživanje sa porodicom i prijateljima na terasi, pripremite domaći sladoled.

Predlažemo: Izmešajte u blenderu 3 banane, 200g malina, 3  kašike meda i 1 grčki jogurt. Sipajte smesu u činiju, pa u modle za sladoled (veliki izbor u Jumbo prodavnicama) i zaledite. Pre posluživanja možete posuti izmrvljenim keksom, kokosovim brašnom ili mlevenim koštunjavim voćem.

Lepota je u oku potrošača. Svi vole da im je udobno, a dezen drugačiji, izberite jastuke za stolice sa tropskim motivima. Sto dekorišite tacnom u istom dezenu.

Kada želite da se odmorite u hladu, izaberite viseću ležaljku. Bilo da želite da uživate u svom dvorištu ili negde u prirodi, lako je možete poneti sa sobom i naći zgodno mesto.

Užitak u vodi biće zabavniji uz rekvizite za plažu u različitim motivima, koje možete uklopiti uz svoj peškir ili suncobran, pa čak i uz kupaći kostim ili torbu za plažu.

Deca će se radovati da uče plivanje uz zanimljive oblike šlaufa ili mišiće u dezenu  omiljenih crtanih junaka. A, za igranje van vode, pripremite igračke za pesak ili frizbi.

Lagana odeća, japanke, šešir i naočare – spremni ste i za šetnju po gradu.

Iskoristite slobodno vreme za spontana kraća putovanja ili obilaske znamenitosti u svom gradu.

Organizujte druženje na otvorenom za prijatelje. Neka letnja noć bude još lepša uz vašu muziku, smeh i svetla fenjera. Za piće pripremite čaše sa letnjim printom i cevčice u istom dezenu.

I, ne zaboravite, gde god da ste – maksimalno iskoristite svaki trenutak ovog leta. Jumbo sa velikim izborom proizvoda za leto olakšava u pripremi različitih aktivnosti i učini letnji odmor zabavnijim.