fbpx

Ljubav je najlepša stvar u životu. I to ne sporedna, već glavna. Utiče na zdravlje, na posao, a da ne spominjemo na odnose između ljudi. No, ljubav se ne podrazumeva. Ako se gaji i oseća, to je prvi korak, ali nužno je da je pokazujete. Važno je da osoba koju volite to i zna, i to što češće. Nikada nije dosta tih slatkih izliva. Nemojte misliti da je neko ko čezne da sebi dokaže da ga volite nesiguran, niti da smatrate da je pokazivanje ljubavi obaveza. To je čin topline, bliskosti i ličnog upliva, koji konstantno i trajno spaja srca.

Kako da najbolje pokažte emocije?

Rečima

Uobličite ono što stvarno mislite. Recite: “Tako je slatko što znam da me voliš” ili “Srećan/na sam što te imam”. Još je lepše ako te vaše reči već postoje na nekom finom i korisnom predmetu. Tako će vaše voljeno biće stalno znati šta mislite.

Set šolje dva komada How sweet, 399 din

Vremenom

Nema ništa lepše od vremena provedenog u paru. Zajedno, u miru i nežnim trencucima. Važno je da ste tu – u leškarenju, gledanju filma ili serije ili smišljanju zajedničkih planova. Poklonite dragom biću jastuk na kome ćete sanjati združene snove.

Jastuk srce krljušt, 399 din

Akcijom

Učinite nešto za svoje posebno biće. Napravite sitni kolač i spakujte u prigodnu kutijicu. Ili joj rešite neki problem, pa na papiriću napišite šta je u pitanju i stavite u kutiju u obliku malog srca. Misliće da je nešto drugo a iznenadiće se mnogo više!

Kutija crvena metalna srce 8.5x7x4.5, 79 din

Kutija srce 11x10x6 karton, 79 din

Dodirom

Neka vaš dodir bude plišan kao veliki meda koji će, kada ga darujete, biti simbol svih pažljivih kontakata koji su ostavili i koji će tek ostaviti trag na koži i u duši vaše izabrane osobe.

Plišani igr meda beli 60cm Tri srca Šlio, 3299 din

Sećanjem

Ako ste možda trenutno razdvojeni od osobe koja vam znači više nego ostali, pružite joj radost i pokažite ljubav tako što ćete joj pokloniti zajedničku fotografiju i ram u koji će je staviti.

Ram za slike beli 30 srca 15x10cm, 199din